Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Yetiştirme Lambası

BB Little Garden

Yetiştirme Lambası Bu proje pişirme deneyiminize daha fazla duygu katacak bir yeni kullanıma destek sunmaktadır. BB Küçük Bahçe ısı yayan bir yetiştirme lambası olup mutfağınızdaki aromatik bitkilere farklı bir yerleşim sunmaktadır. Düzgün hatlara sahip gerçek bir minimalist eşyadır. İnce yapısı farklı ev içi mekanlara uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış olup, mutfaklara özel bir görünüm katacaktır. BB Küçük Bahçe bitkiler için bir taşıyıcı olup, temiz hatları onları öne çıkarmakta ve okuma kalitesini etkilememektedir.

Musluk

Amphora

Musluk Amfora serisi geçmişi geleceğe bağlamak için tasarlanmış olup, eski zamanların temel ve fonksiyonel formlarını yaşamak için bir fırsat sunmaktadır. Hayat kaynağımız olan suya ulaşmak o günlerde şimdi olduğu kadar kolay değildi. Musluğun alışılmadık formu yüzyıllar öncesinden gelmekte, fakat su tasarrufu sağlayan haznesi geleceği getirmektedir. Musluk eski zamanların sokak çeşmelerinin tasarımı ile banyolarınızı güzelleştirecektir.

İkili Koltuk

Mowraj

İkili Koltuk Mowraj ikili koltuk eski Mısır ve Gotik ruhunu canlandırmak için tasarlanmıştır. Formunu eski Mısır tipi bir harman döveni olan ‘Nowrag’dan almış ve özünden ödün verilmeden değiştirilerek Gotik havası kazandırılmıştır. Siyah lake yapının ayak ve kollarında el işçiliği eski Mısır oymaları olup, zengin kadife ile döşenmiş ve ortaçağ tahtlarının Gotik görüntüsünü verecek şekilde kama ve çekme halkaları ile süslenmiştir. v

Kıyafetler

Bamboo lattice

Kıyafetler Vietnam’da kayık, mobilya, tavuk kümesi, lamba gibi pek çok üründe bambu kafes tekniğinin kullanıldığını görürüz. Bambu kafesi sağlam, ucuz ve yapımı kolaydır. Benim hayalim heyecan verici ve zarif, karmaşık ve çekici bir tatil giysisi modası yaratmaktır. Ham ve kaba düzenli kafes yapısını yumuşak malzemeye aktararak bazı tasarımlarıma bu bambu kafes detayını uyguladım. Benim tasarımlarım geleneksel ile modern formu, kafes yapısının kabalığı ile ince ipliğin yumuşaklığını birleştiriyor. Form ve detaylar üzerine odaklanıyorum ve giyenlere şıklık ve feminenlik getiriyorum.

Sakız Kutusu Tasarımı

ZEUS

Sakız Kutusu Tasarımı Sakız için kutu tasarımları. Bu tasarımlardaki konsept “tahrik edici hassasiyet” tir. Hedef tüketiciler yirmili yaşlardaki erkeklerdir ve bu yenilikçi tasarımlar onların marketlerde içgüdüsel olarak bu ürünleri almalarına yardımcı olur. Ana görseller her tat için ilgili doğa olaylarını gösteren muhteşem tabiat görüntüleridir. Kuvvetli ve heyecanlandırıcı bir tat için ŞİMŞEK, dondurucu ve çok serinletici bir tat için KAR FIRTINASI, ıslak ve sulu bir tat için YAĞMUR.

Showroom, Mağaza, Kitabevi

World Kids Books

Showroom, Mağaza, Kitabevi Yerel bir firmanın küçük bir alanda sürdürülebilir ve kullanışlı bir kitapevi yaratma fikrinden yola çıkarak, RED BOX ID yerel halka destek olacak ve tamamen yeni bir perakendecilik uygulaması olan ‘açık kitap’ kavramını uygulamaya aldı. Canada, Vancouver’de bulunan Dünya Çocuk Kitapları öncelikle bir showroom, ikinci olarak bir kitabevi ve son olarak da bir online mağaza. Cesur kontrastlar, simetri, ritim ve canlı renkler insanları içeri çekiyor ve dinamik ve eğlenceli bir ortam yaratıyor. Bir ticari fikrin iç tasarım ile nasıl güçlendirilebileceği konusunda çok büyük bir örnek.