Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Modüler İç Tasarım Sistemi

More _Light

Modüler İç Tasarım Sistemi Birleştirilebilir, ayrılabilir ve çevre dostu bir modüler iç tasarım sistemi. More_Light’ın yeşil bir ruhu vardır ve kullanım çok kolaydır. Bağlantı sistemi ve kare modüllerin esnekliği sayesinde yenilikçidir ve tüm günlük ihtiyaçlarınızı karşılamaya çok uygundur. Değişik boyutlarda ve derinlikte kitap rafları, raf, panel duvar, teşhir sehpası, duvar üniteleri, oturak ve masa yapabilirsiniz. Çok geniş kaplama, renk ve desen çeşitleri sayesinde daha kişisel tasarımlarla kişiye özgü modeller yaratabilirsiniz. Ev, ofis ve mağaza tasarımlarına uygundur.

Ulaşım Merkezi

Viforion

Ulaşım Merkezi Proje çevre şehirlerdeki yerleşimleri şehrin canlı merkezine kolay ve etkin bir şekilde bağlayan bir Ulaşım Merkezidir. Bunu tren istasyonu, metro istasyonu, iskele, otobüs istasyonu gibi değişik ulaşım araçlarını birleştirerek ve bütün bunlara ilave hizmetler de ekleyerek, bölgeyi gelecek gelişmeler için bir katalizatör haline getirerek yapar.

Barbekü Restoran

Grill

Barbekü Restoran Proje 72 m2 alana sahip bir motorsiklet tamirhanesini yeni bir barbekü restorantına dönüştürmek içindir. Hem iç, hem de dış mekan yeniden tasarlanmak durumundadır. Dış tasarım bir barbekünün çizgilerinden ve kömürün siyah beyaz renklerinden esinlenerek yaratılmıştır. Projenin en zor özelliği çok küçük bir alana çok iddialı bir yerleştirme yapma (yemek alanında 40 kişilik oturma yeri) mecburiyeti olmasıydı. İlave olarak bütün yeni HVAC üniteler ve yeni bir ticari mutfak dahil son derece küçük bir bütçe ile (40,000 US $) çalışma mecburiyetindeydik.

Modern Qipao

The Remains

Modern Qipao Çin porseleninden ilham alınmıştır. Asiller için veya halk için üretilmiş son derece popüler tasarımlardır. Araştırmalarıma göre, bugün bile temel Çin moda standardı ve Feng Shui (iç ve dış tasarım) değişmemiştir. Geçirgen, çok katlı ve göz alıcı tasarımlar ilgi çekmektedir. Ben eski hanedanların porselenlerinin özelliklerini günümüz modasına yansıtan bir Qipao ( kadın elbisesi) tasarlamak istedim. Kendi kültürlerini ve köklerini unutan insanları da uyarmak istedim.

Cadde Bankı

Ola

Cadde Bankı Çevreci tasarım stratejisi ürünü olan bu bank, cadde mobilyalarını yeni bir düzeye taşımaktadır. Doğal ortamda veya şehir içinde aynı derecede rahat olan bank, insanlara farklı oturma seçenekleri sunmaktadır. Kullanılan malzemeler ayaklar için geri dönüşümlü alüminyum, gövde için geri dönüşümlü çelik olup, geri dönüşüm özellikleri ve dayanıklılıkları nedeniyle seçilmişlerdir. Parlak ve dayanıklı kaplamaları sayesinde her hava şartında dış kullanıma uygundur. Mexico City’de Daniel Olivera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman ve Karime Tosca tarafından tasarlanmıştır.

Roly Poly Hareketli Tahta Oyuncaklar

Tumbler" Contentment "

Roly Poly Hareketli Tahta Oyuncaklar Bir gökkuşağına nasıl sahip olunur? Bir yaz esintisi nasıl kucaklanır? Bazı zarif nesneler beni çok duygulandırır, kendimi çok mutlu ve tatmin olmuş hissederim. Yeteri kadar olması bile şölen gibi. Değişik malzemeleri basit ve komik şekillerde biçimlendirmeyi çok seviyorum. Bırakın çocuklar gerçek dünyayı tanımak için onlarla oynasın, hayal güçlerini harekete geçirsinler ve çevrelerini anlasınlar.