Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Fabrika

Shamim Polymer

Fabrika Tesisin, üretim tesisi, laboratuvar ve ofis dahil olmak üzere üç programı sürdürmesi gerekiyor. Bu tür projelerde tanımlanmış işlevsel programların eksikliği, hoş olmayan mekansal kalitelerinin nedenleridir. Bu proje, ilgisiz programları bölmek için dolaşım öğelerini kullanarak bu sorunu çözmeyi amaçlamaktadır. Binanın tasarımı iki boşluk etrafında dönüyor. Bu boşluklar, işlevsel olarak ilgisiz alanları ayırma fırsatı yaratır. Aynı zamanda yapının her bölümünün birbiriyle bağlantılı olduğu bir orta avlu görevi görür.

Iç Tasarım

Corner Paradise

Iç Tasarım Site, trafiğin yoğun olduğu şehirde bir köşe arsada yer aldığından, zemin faydalarını, mekansal pratikliği ve mimari estetiği korurken gürültülü mahallede nasıl huzur bulabilir? Bu soru, tasarımı başlangıçta oldukça zorlaştırdı. İyi aydınlatma, havalandırma ve alan derinliği koşullarını korurken yaşam mahremiyetini büyük ölçüde artırmak için tasarımcı cesur bir teklifte bulundu, bir iç peyzaj inşa etmek. Yani üç katlı kübik bir bina inşa etmek ve ön ve arka bahçeleri atriyuma taşımak. , yeşillik ve su manzarası oluşturmak için.

Konut Ev

Oberbayern

Konut Ev Tasarımcı, mekanın derinliğinin ve öneminin, birbiriyle ilişkili ve birbirine bağımlı insan, mekan ve çevre birliğinden kaynaklanan sürdürülebilirlikte yaşadığına inanır; bu nedenle muazzam orijinal malzemeler ve geri dönüştürülmüş atıklarla konsept, çevre ile bir arada var olan bir tasarım stili için ev ve ofisin bir kombinasyonu olan tasarım stüdyosunda gerçekleştirilmiştir.

Kavramsal Sergi

Muse

Kavramsal Sergi Muse, müziği deneyimlemenin farklı yollarını sağlayan üç yerleştirme deneyimi aracılığıyla insanın müzikal algısını inceleyen deneysel bir tasarım projesidir. Birincisi, termo-aktif malzeme kullanılarak tamamen sansasyoneldir ve ikincisi, müzikal uzamsallığın kodu çözülmüş algısını gösterir. Sonuncusu, müzik notasyonu ve görsel formlar arasındaki bir çeviridir. İnsanlar enstalasyonlarla etkileşime girmeye ve müziği kendi algılarıyla görsel olarak keşfetmeye teşvik ediliyor. Ana mesaj, tasarımcıların algının onları pratikte nasıl etkilediğinin farkında olmaları gerektiğidir.

Marka Kimliği

Math Alive

Marka Kimliği Dinamik grafik motifler, karma öğrenme ortamında matematiğin öğrenme etkisini zenginleştirir. Matematikten alınan parabolik grafikler logo tasarımına ilham verdi. A ve V harfleri, bir eğitimci ve bir öğrenci arasındaki etkileşimi gösteren sürekli bir çizgiyle birbirine bağlanır. Math Alive'ın kullanıcıları matematikte usta çocuklar olmaya yönlendirdiği mesajını iletir. Temel görseller, soyut matematik kavramlarının üç boyutlu grafiklere dönüşümünü temsil eder. Zorluk, hedef kitle için eğlenceli ve ilgi çekici ortamı bir eğitim teknolojisi markası olarak profesyonellik ile dengelemekti.

Mücevher Koleksiyonu

Biroi

Mücevher Koleksiyonu Biroi, kendini alevlere atan ve küllerinden yeniden doğan, gökyüzünün efsanevi anka kuşundan ilham alınarak üretilmiş 3D baskılı bir mücevher serisidir. Yapıyı oluşturan dinamik çizgiler ve yüzeye yayılan Voronoi deseni, yanan alevlerden canlanan ve gökyüzüne uçan anka kuşunu simgeliyor. Desen, yapıya bir dinamizm hissi veren yüzey üzerinden akmak için boyut değiştirir. Kendi başına heykelsi bir duruş sergileyen tasarım, kullanıcıya benzersizliğini ortaya çıkararak bir adım daha atma cesareti veriyor.