Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Şezlong Konsepti

Dhyan

Şezlong Konsepti Dyhan lounge konsepti, modern tasarımı doğayla birleştirerek geleneksel doğu fikirlerini ve iç huzur ilkelerini birleştiriyor. Lingam'ı form ilhamı olarak ve Bodhi ağacı ve Japon bahçelerini konseptin modüllerine temel olarak kullanan Dhyan (Sanskritçe: meditasyon), doğu felsefelerini çeşitli konfigürasyonlara dönüştürerek kullanıcının zen / rahatlama yolunu seçmesine olanak tanır. Su havuzu modu kullanıcıyı bir şelale ve havuzla çevrelerken, bahçe modu kullanıcıyı yeşilliklerle çevreliyor. Standart mod, raf görevi gören bir platformun altında depolama alanları içerir.

Proje Adı : Dhyan, Tasarımcıların adı : Sasank Gopinathan, Müşterinin adı : Karimeen Inc..

Dhyan Şezlong Konsepti

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.