Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Düğün Şapeli

Cloud of Luster

Düğün Şapeli Parıltı Bulutu, Japonya'nın Himeji şehrinde bir düğün töreni salonunda bulunan bir düğün şapelidir. Tasarım, modern düğün töreni ruhunu fiziksel mekana çevirmeye çalışıyor. Şapel tamamen beyazdır, neredeyse tamamen kavisli camla çevrili bir bulut şekli onu çevreleyen bahçeye ve su havzasına açmaktadır. Sütunlar, onları minimalist tavana sorunsuz bir şekilde bağlayan başlıklar gibi hiperbolik bir başkentle kaplıdır. Havza tarafındaki şapel tabanı, tüm yapının suda yüzüyormuş gibi görünmesini ve hafifliğini vurgulamasını sağlayan hiperbolik bir eğridir.

Proje Adı : Cloud of Luster, Tasarımcıların adı : Tetsuya Matsumoto, Müşterinin adı : 117 Group.

Cloud of Luster Düğün Şapeli

Bu olağanüstü tasarım, oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım yarışmasında platin tasarım ödülü kazanmıştır. Daha birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için platin ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.