Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Ortaçağ Yeniden Düşünme Kültür Merkezi

Medieval Rethink

Ortaçağ Yeniden Düşünme Kültür Merkezi Medieval Rethink, özel bir komisyonun Guangdong Eyaletinde Song Hanedanlığına 900 yıl öncesine dayanan ve açıklanmayan küçük bir köy için bir Kültür Merkezi inşa etmesine verilen yanıttı. Dört katlı, 7000 m2'lik bir gelişme, köyün kökeninin bir sembolü olan Ding Qi Taşı olarak bilinen eski bir kaya oluşumunun etrafında toplanmıştır. Projenin tasarım konsepti, eski ile yeniyi birbirine bağlarken antik köyün tarihini ve kültürünü sergilemeye dayanıyor. Kültür Merkezi, eski bir köyün yeniden yorumlanması ve çağdaş mimariye dönüşmesi olarak duruyor.

Proje Adı : Medieval Rethink, Tasarımcıların adı : QUAD studio, Müşterinin adı : QUAD studio.

Medieval Rethink Ortaçağ Yeniden Düşünme Kültür Merkezi

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.