Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Akıllı Mutfak Değirmeni

FinaMill

Akıllı Mutfak Değirmeni FinaMill, değiştirilebilir ve yeniden doldurulabilir baharat kapsüllerine sahip güçlü bir mutfak değirmenidir. FinaMill, taze öğütülmüş baharatların cesur aromasıyla pişirmeyi geliştirmenin kolay yoludur. Yeniden kullanılabilir bölmeleri kurutulmuş baharat veya otlarla doldurun, yerine bir bakla yerleştirin ve bir düğmeye basarak tam olarak ihtiyacınız olan baharat miktarını öğütün. Baharat kapsüllerini sadece birkaç tıklama ile değiştirin ve pişirmeye devam edin. Tüm baharatlarınız için tek öğütücüdür.

Proje Adı : FinaMill, Tasarımcıların adı : Alex Liu, Müşterinin adı : Elemex Limited.

FinaMill Akıllı Mutfak Değirmeni

Bu olağanüstü tasarım, oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım yarışmasında platin tasarım ödülü kazanmıştır. Daha birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için platin ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.