Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sanat Enstalasyon Tasarımı

Kasane no Irome - Piling up Colors

Sanat Enstalasyon Tasarımı Japon Dansından bir yerleştirme tasarımı. Japonlar, kutsal şeyleri ifade etmek için eski zamanlardan beri renkleri biriktiriyorlar. Ayrıca kağıdın kare silüetlerle istiflenmesi kutsal derinliği temsil eden bir şey olarak kullanılmıştır. Nakamura Kazunobu, motif olarak kare şeklinde "yığılmış" bir şekilde çeşitli renklere geçerek atmosferi değiştiren bir mekan tasarladı. Dansçıların üzerinde merkezlenen havada uçuşan paneller, sahne alanı üzerinden gökyüzünü kaplayarak, boşluktan geçen ışığın paneller olmadan görülemeyen görünümünü tasvir ediyor.

Proje Adı : Kasane no Irome - Piling up Colors, Tasarımcıların adı : Nakamura Kazunobu, Müşterinin adı : EGIKU JAPANESE-DANCE PRODUCTS.

Kasane no Irome - Piling up Colors Sanat Enstalasyon Tasarımı

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.