Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kitapçı

Chongqing Zhongshuge

Kitapçı Kitapçıdaki muhteşem Chongqing manzarasını bir araya getiren tasarımcı, ziyaretçilerin okurken büyüleyici Chongqing'de gibi hissedebilecekleri bir alan yarattı. Her biri kendine özgü özelliklere sahip bir harikalar diyarı gibi toplamda beş tür okuma alanı vardır. Chongqing Zhongshuge kitabevi, tüketicilere çevrimiçi alışverişle elde edemeyecekleri daha süslü bir deneyim yaşattı.

Proje Adı : Chongqing Zhongshuge, Tasarımcıların adı : Li Xiang, Müşterinin adı : X+Living.

Chongqing Zhongshuge Kitapçı

Bu olağanüstü tasarım, oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım yarışmasında platin tasarım ödülü kazanmıştır. Daha birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için platin ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.