Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Bilezik

Phenotype 002

Bilezik Fenotip 002 bileziğinin formu, biyolojik büyümenin dijital simülasyonunun sonucudur. Yaratıcı süreçte kullanılan algoritma, biyolojik yapının alışılmadık organik şekiller oluşturan davranışını taklit etmeye, optimum yapı ve malzeme dürüstlüğü sayesinde göze çarpmayan güzelliğe ulaşmaya izin veriyor. Prototip, 3D baskı teknolojisi kullanılarak gerçekleştirildi. Son aşamada, takı parçası pirinçten elde dökülür, cilalanır ve detaylara dikkat edilerek bitirilir.

Proje Adı : Phenotype 002, Tasarımcıların adı : Maciej Nisztuk, Müşterinin adı : In Silico.

Phenotype 002 Bilezik

Bu olağanüstü tasarım, oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım yarışmasında platin tasarım ödülü kazanmıştır. Daha birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için platin ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.