Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Marka Bilinci Oluşturma

Co-Creation! Camp

Marka Bilinci Oluşturma Bu, insanların gelecek için yerel canlandırma hakkında konuştukları "Birlikte Yaratma! Kampı" etkinliğinin logo tasarımı ve markasıdır. Japonya, düşük doğum oranı, nüfusun yaşlanması veya bölgenin nüfus azalması gibi benzeri görülmemiş sosyal sorunlarla karşı karşıya. Turizm sektöründeki insanlar için bilgi alışverişinde bulunmak ve çeşitli sorunların ötesinde birbirlerine yardımcı olmak için "Birlikte Yaratma! Kampı" oluşturuldu. Her insanın iradesini sembolize eden çeşitli renkler, birçok fikre yön vermiş ve 100'den fazla proje üretmiştir.

Proje Adı : Co-Creation! Camp, Tasarımcıların adı : Kei Sato, Müşterinin adı : Recruit Lifestyle Co., Ltd..

Co-Creation! Camp Marka Bilinci Oluşturma

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.