Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Elektro Gitar

Eagle

Elektro Gitar Eagle, Streamline ve Organik tasarım felsefelerinden esinlenen yeni bir tasarım dili ile hafif, fütüristik ve heykelsi bir tasarıma dayalı yeni bir elektro gitar konsepti sunuyor. Dengeli oranlar, iç içe geçmiş hacimler ve akış ve hız duygusu ile zarif çizgilerle bütün bir varlıkta birleşen biçim ve işlev. Muhtemelen piyasadaki en hafif elektro gitarlardan biri.

Proje Adı : Eagle, Tasarımcıların adı : David Flores Loredo, Müşterinin adı : David Flores Loredo.

Eagle Elektro Gitar

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.