Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Eczane Dağıtımı

The Cutting Edge

Eczane Dağıtımı The Cutting Edge, Japonya'nın Himeji Şehrindeki komşu Daiichi Genel Hastanesi ile ilişkili bir eczanedir. Bu tür eczanelerde, müşterinin ürünlere perakende türünde olduğu gibi doğrudan erişimi yoktur; daha ziyade ilaçları arka bahçede bir eczacı tarafından tıbbi reçete gösterdikten sonra hazırlanacak. Bu yeni bina, ileri bir tıp teknolojisine uygun olarak Yüksek teknoloji ürünü net bir görüntü sunarak hastanenin imajını desteklemek için tasarlanmıştır. Beyaz minimalist ama tamamen işlevsel bir alanla sonuçlanır.

Proje Adı : The Cutting Edge, Tasarımcıların adı : Tetsuya Matsumoto, Müşterinin adı : Eri Matsuura Himeji Daiichi Hospital.

The Cutting Edge Eczane Dağıtımı

Bu olağanüstü tasarım, oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım yarışmasında platin tasarım ödülü kazanmıştır. Daha birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için platin ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.