Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Oyuncak

Mini Mech

Oyuncak Modüler yapıların esnek doğasından ilham alan Mini Mech, karmaşık sistemlere monte edilebilen şeffaf bloklardan oluşan bir koleksiyondur. Her blok bir mekanik ünite içerir. Kaplinlerin ve manyetik konektörlerin evrensel tasarımı sayesinde, sonsuz çeşitlilikte kombinasyon yapılabilir. Bu tasarım aynı zamanda hem eğitim hem de rekreasyon amaçlıdır. Yaratma gücünü geliştirmeyi amaçlar ve genç mühendislerin sistemdeki her bir birimin gerçek mekanizmasını tek tek ve toplu olarak görmelerini sağlar.

Proje Adı : Mini Mech, Tasarımcıların adı : Negar Rezaei & Ghazal Esmaeili, Müşterinin adı : Singoo Design Group.

Mini Mech Oyuncak

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.