Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Saat Fuarı Tanıtım Alanı

Salon de TE

Saat Fuarı Tanıtım Alanı Ziyaretçiler Salon de TE bünyesindeki 145 uluslararası saat markasını keşfetmeden önce, 1900 m2'lik bir giriş alanı tasarımı gerekiyordu. Ziyaretçinin lüks yaşam tarzı ve romantizm hayal gücünü yakalamak için ana konsept olarak bir “Deluxe Tren Yolculuğu” geliştirildi. Dramatizasyon yaratmak için resepsiyon salonu, hikaye anlatımı görselleri yayan gerçek boyutlu tren vagonu pencereleriyle iç salonun akşam treni platform sahnesinin yan yana getirildiği bir gündüz istasyonu temasına dönüştürüldü. Son olarak, çeşitli markalı vitrinlere açılan bir sahneye sahip çok işlevli bir arena açılır.

Proje Adı : Salon de TE, Tasarımcıların adı : Hong Kong Trade Development Council, Müşterinin adı : Hong Kong Trade Development Council - Creative Department.

Salon de TE Saat Fuarı Tanıtım Alanı

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.