Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kredi Kartı Sadakat Programı

Education Currency

Kredi Kartı Sadakat Programı Kart sahibine kartla yaptığı harcamalarla verilen kredi saati hakkı olan daha büyük birimlere biriktirilen öğrenme saati hakları şeklinde ödüller veren, kartı veren banka ile ortak eğitim kurumu arasında sponsor olunan ortak markalı bir banka kartı sadakat programıdır, birikmiş kredi saat hakları bu ortak eğitim kurumunda eğitim kursu aldığında kullanılacaktır. Banka, verilen kredi saat hakları karşılığında bu kurum ile takas ücreti paylaşım sözleşmesi yapacaktır. Projenin hedefi, insanları eğitim hedeflerine ve eğitim sektörüne ulaşmaları için finansal olarak desteklemektir.

Proje Adı : Education Currency, Tasarımcıların adı : Youssef Abdel Zaher, Müşterinin adı : Youssef Abdel Zaher.

Education Currency Kredi Kartı Sadakat Programı

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.