Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kentsel Heykeller

Santander World

Kentsel Heykeller Santander World, Santander 2014 Dünya Yelken Şampiyonası'na hazırlık olarak Santander (İspanya) şehrini saran ve sanatı kutlayan bir grup heykelden oluşan halka açık bir sanat etkinliğidir. Heykeller 4,2 metre yüksekliğindedir, çelik sacdan yapılmıştır ve her biri Bunlardan farklı görsel sanatçılar tarafından yapılmıştır. Parçaların her biri kavramsal olarak 5 kıtadan birinin kültürünü temsil ediyor. Bunun anlamı, kültürel çeşitliliğe duyulan sevgi ve saygıyı farklı sanatçıların gözünden bir barış aracı olarak temsil etmek ve toplumun çeşitliliği açık kollarla karşıladığını göstermektir.

Proje Adı : Santander World, Tasarımcıların adı : Jose Angel Cicero, Müşterinin adı : Jose Angel Cicero SC..

Santander World Kentsel Heykeller

Bu olağanüstü tasarım, oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım yarışmasında platin tasarım ödülü kazanmıştır. Daha birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için platin ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.