Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Dvd Kutusu

Paths of Light

Dvd Kutusu Zina Caramelo'nun kısa animasyon Yollarını tutmanın en iyi yolu, DVD'nin eşleşmesi için güzel bir kasaya sahip olmasını sağlamaktı. Ambalaj aslında ormandan koparılmış ve bir CD oluşturmak için kalıplanmış gibi görünüyor. Dış tarafta, neredeyse kasanın yanında büyüyen küçük ağaçlar gibi görünen çeşitli çizgiler görülüyor. Ahşap dış kısım da ona son derece doğal bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Işık Yolları, 1990'larda birçok CD için gördüğü, genellikle içindeki içeriği açıklamak için bir kağıt paketi ile temel plastikten oluşan vakalardan gelen aşırı bir güncellemedir (JD Munro'dan metin)

Proje Adı : Paths of Light , Tasarımcıların adı : Francisco Elias & Nelson Fernandes, Müşterinin adı : Francisco Elias & Nelson Fernandes.

Paths of Light  Dvd Kutusu

Bu olağanüstü tasarım, oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım yarışmasında platin tasarım ödülü kazanmıştır. Daha birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için platin ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.