Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Lüks Ayakkabılar

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Lüks Ayakkabılar Gianluca Tamburini'nin komplo adı verilen "sandal / şekilli mücevher" serisi 2010 yılında kuruldu. Komplo ayakkabıları zahmetsizce teknoloji ve estetiği birleştiriyor. Topuklar ve tabanlar heykelsi şekillerde dökülen hafif alüminyum ve titanyum gibi malzemelerden yapılır. Ayakkabının silueti daha sonra yarı / değerli taşlar ve diğer cömert süslemelerle vurgulanır. Yüksek teknoloji ve son teknoloji malzemeler, sandal şeklindeki modern bir heykel oluşturur, ancak yetenekli İtalyan ustaların dokunma ve deneyimlerinin hala görülebilir olduğu yerler.

Proje Adı : Conspiracy - Sandal shaped jewels-, Tasarımcıların adı : Gianluca Tamburini, Müşterinin adı : Conspiracy by Gianluca Tamburini.

Conspiracy - Sandal shaped jewels- Lüks Ayakkabılar

Bu olağanüstü tasarım, oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım yarışmasında platin tasarım ödülü kazanmıştır. Daha birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için platin ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.