Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Dönüşümlü Bisiklet Park Yeri

Smartstreets-Cyclepark™

Dönüşümlü Bisiklet Park Yeri Smartstreets-Cyclepark, sokak sahnesine dağınıklık katmadan kentsel alanlarda bisiklet park tesislerinin hızlı bir şekilde iyileştirilmesini sağlamak için dakikalar içinde sığan, iki bisiklet için çok yönlü, modern bir bisiklet park tesisidir. Ekipman, bisiklet hırsızlığını azaltmaya yardımcı olur ve en dar sokaklara bile kurulabilir ve mevcut altyapıdan yeni değerler ortaya çıkarır. Paslanmaz çelikten yapılmış ekipman, RAL rengiyle eşleştirilebilir ve Yerel Yönetimler veya sponsorlar için markalanabilir. Ayrıca Döngü rotalarını tanımlamaya yardımcı olmak için de kullanılabilir. Her boyut veya sütun stiline uyacak şekilde yeniden yapılandırılabilir.

Proje Adı : Smartstreets-Cyclepark™, Tasarımcıların adı : SMARTSTREETS LTD, Müşterinin adı : Cities, Councils and Municipalities.

Smartstreets-Cyclepark™ Dönüşümlü Bisiklet Park Yeri

Bu olağanüstü tasarım, oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım yarışmasında platin tasarım ödülü kazanmıştır. Daha birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için platin ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.