Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Açık Sofra Sistemi

Osoro

Açık Sofra Sistemi OSORO'nun yenilikçi karakteri, yüksek dereceli vitrifiye porselenin kalitesini ve tipik fildişi renginde parlak cildini, buzdolabında veya dondurucuda yiyecekleri korumak ve buharlı fırın veya mikrodalga ile pişirmek için uygun işlevle birleştirmektir. Basit, modüler şekil, çeşitli unsurları ile yerden tasarruf sağlamak için istiflenebilir, çok renkli bir silikon O-Sealer veya O-Connector ile esnek bir şekilde birleştirilebilir ve kapatılabilir, böylece yiyecekler içinde iyi bir şekilde sızdırmaz halde kalır. OSORO günlük yaşamımıza olan ihtiyacı ortadan kaldırarak evrensel olarak kullanılabilir.

Proje Adı : Osoro, Tasarımcıların adı : Narumi Corporation, Müşterinin adı : Narumi Corporation, Osoro.

Osoro Açık Sofra Sistemi

Bu olağanüstü tasarım, oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım yarışmasında platin tasarım ödülü kazanmıştır. Daha birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için platin ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.