Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Hiperaraba

Shayton Equilibrium

Hiperaraba Shayton Equilibrium saf hedonizmi ve dört tekerlekli kışkırtıcılığı temsil etmektedir. Çoğu insan için soyut bir kavram, mutlu bir azınlık için ise rüyaların gerçek olması demektir. Zevkin doruklarına çıkmak, bir yerden bir yere gitmenin farklı bir anlama bürünmesi, yaşam deneyiminin amacın önüne geçmesi demektir. Shayton malzeme yeteneklerinin sınırlarını keşfetmek, alternatif yeşil itici güçleri ve hiper arabanın soyunu muhafaza ederken performansını arttırıcı malzemeleri test etmek için yola çıkmıştır. Bundan sonraki adım yatırımcıları bulmak ve Shayton Equilibrium’u gerçekleştirmektir.

Proje Adı : Shayton Equilibrium, Tasarımcıların adı : Andrej Stanta, Müşterinin adı : Shayton Automotive.

Shayton Equilibrium Hiperaraba

Bu olağanüstü tasarım, oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım yarışmasında platin tasarım ödülü kazanmıştır. Daha birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için platin ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.