Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Konut Ev

Brooklyn Luxury

Konut Ev Müşterinin zengin tarihi konutlara olan tutkusundan ilham alan bu proje, işlevsellik ve geleneğin günümüzün niyetlerine uyarlanmasını temsil ediyor. Böylece, klasik tarz seçildi, çağdaş tasarım ve modern teknolojilerin kanonlarına uyarlandı ve stilize edildi, kaliteli yeni malzemeler bu projenin yaratılmasına katkıda bulundu - New York Mimarisinin gerçek bir mücevheri. Beklenen harcamalar 5 milyon Amerikan dolarını aşacak, şık ve gösterişli, aynı zamanda işlevsel ve konforlu bir iç mekan yaratma öncülünü sunacak.

Proje Adı : Brooklyn Luxury, Tasarımcıların adı : Marian Visterniceanu, Müşterinin adı : Design Solutions S.R.L..

Brooklyn Luxury Konut Ev

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.