Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Halk Sanatı

Flow With The Sprit Of Water

Halk Sanatı Çoğunlukla topluluk ortamları, çevrede görünür ve görünmez kaosa neden olan, sakinlerinin kişiler arası ve kişisel uyumsuzlukları nedeniyle kirlenir. Bu bozukluğun bilinçsiz etkisi, sakinlerin huzursuzluğa geri dönmesidir. Bu alışılmış ve döngüsel ajitasyon bedeni, zihni ve ruhu etkiler. Heykeller, keyifli ve huzurlu sonuçlara odaklanarak bir mekanın pozitif "chi" sini yönlendirir, tımar eder, arındırır ve güçlendirir. Çevrelerinde ince bir değişim ile halk, iç ve dış gerçeklikleri arasında bir denge kurmaya yönlendirilir.

Proje Adı : Flow With The Sprit Of Water, Tasarımcıların adı : Iutian Tsai, Müşterinin adı : Chang yih hi-tech industrial park.

Flow With The Sprit Of Water Halk Sanatı

Bu olağanüstü tasarım, oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım yarışmasında platin tasarım ödülü kazanmıştır. Daha birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için platin ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.