Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kedi Yatağı

Catzz

Kedi Yatağı Catzz kedi yatağı tasarlanırken ilham, hem kedilerin hem de sahiplerinin ihtiyaçlarından alındı ve işlev, sadelik ve güzelliği bir araya getirme ihtiyacı vardı. Kedileri gözlemlerken, benzersiz geometrik özellikleri temiz ve tanınabilir forma ilham verdi. Bazı karakteristik davranış kalıpları (örneğin kulak hareketi) kedinin kullanıcı deneyimine dahil edildi. Ayrıca, sahipleri göz önünde bulundurarak amaç, kişiselleştirebilecekleri ve gururla sergileyebilecekleri bir mobilya parçası yaratmaktı. Üstelik kolay bakım sağlamak da önemliydi. Şık, geometrik tasarım ve modüler yapı tüm bunları mümkün kılar.

Proje Adı : Catzz, Tasarımcıların adı : Mirko Vujicic, Müşterinin adı : Mirko Vujicic.

Catzz Kedi Yatağı

Bu olağanüstü tasarım, oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım yarışmasında platin tasarım ödülü kazanmıştır. Daha birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için platin ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.