Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Yüzük

The Empress

Yüzük Fantastik güzellik taşı - pirope - özü ihtişamı ve ciddiyeti getirir. Bu, gelecekteki dekorasyona yönelik görüntüyü tanımlayan taşın güzelliği ve tekliği. Taş için onu havaya taşıyacak benzersiz bir çerçeve yaratmaya ihtiyaç vardı. Taş, tutma metalinin ötesine çekildi. Bu formül şehvetli tutku ve çekici güç. Takıların modern algısını destekleyen klasik konsepti korumak önemliydi.

Broş

The Sunshine

Broş Bu mücevherin özelliği, burada görünmez (hava) çerçeveye ayarlanmış büyük bir taş karmaşık şekli kullanmasıdır. Kuyumculuk Tasarım görünümü sadece montaj teknolojisini gizleyen taşları açar. Taşın kendisi, göze çarpmayan iki fikstür ve elmaslarla süslenmiş ince plaka tarafından tutulur. Bu plaka, tüm destekleyici yapı broşlarının temelidir. Tutar ve ikinci taş. Kompozisyon, ayrıntılı ana öğütme taşından sonra mümkün olmuştur.

Yüzük

Pollen

Yüzük Her parça bir doğa parçasının yorumudur. Doğa, dokulara ışık ve gölgelerle oynayarak mücevherlere hayat vermek için bir bahane olur. Amaç, doğanın duyarlılığı ve duygusallığı ile tasarlayacağı gibi, yorumlanmış şekillere sahip bir mücevher sağlamaktır. Tüm parçalar, mücevheratın dokularını ve özelliklerini geliştirmek için el yapımıdır. Stil bitki yaşam maddesine ulaşmak için saftır. Sonuç, doğaya derinden bağlı eşsiz ve zamansız bir parça verir.

Uyarlanabilir Mücevher

Gravity

Uyarlanabilir Mücevher 21. yüzyılda, yüksek çağdaş teknolojilerin, yeni malzemelerin veya aşırı yeni biçimlerin kullanılması genellikle yenilikler yapmak için bir zorunluluk olsa da, Gravity bunun tam tersini kanıtlar. Yerçekimi, sadece iş parçacığı, çok eski bir teknik ve tükenmez bir kaynak olan yerçekimi kullanan uyarlanabilir bir mücevher koleksiyonudur. Koleksiyon, çeşitli tasarımlara sahip çok sayıda gümüş veya altın unsurdan oluşur. Her biri inci veya taş telleri ve kolye ile ilişkilendirilebilir. Koleksiyon, farklı mücevherlerin sonsuzluğuna benziyor.

Kolye Ve Broş

I Am Hydrogen

Kolye Ve Broş Tasarım, kozmosun tüm seviyelerinde yeniden üretilen aynı kalıpları gören Neoplatonik makrokozmos ve mikrokozmos felsefesinden esinlenmiştir. Altın oran ve fibonacci dizisine atıfta bulunan kolye, ayçiçekleri, papatyalar ve diğer çeşitli bitkilerde görüldüğü gibi doğada gözlemlenen filotaksis modellerini taklit eden matematiksel bir tasarıma sahiptir. Altın torus, uzay-zaman dokusuna sarılmış Evreni temsil eder. "Ben Hidrojendirim" aynı anda bir "Tasarımın Evrensel Sabiti" ve Evrenin kendisinin bir modelini temsil eder.

El Çantası, Gece Çantası

Tango Pouch

El Çantası, Gece Çantası Tango Kılıfı, gerçekten yenilikçi bir tasarıma sahip olağanüstü bir çantadır. Ellerinizi serbest bırakmanıza izin veren, bileklik sapına takılan giyilebilir bir sanat eseridir. İçeride yeterli alan var ve katlanabilir mıknatıs kapatma yapısı beklenmedik kolay ve geniş bir açıklık sağlıyor. Kese, sapın ve kabarık yan eklerin inanılmaz derecede hoş bir dokunuşu için yumuşak mumlu dana derisi derisinden yapılmıştır ve camlı deriden yapılmış daha inşa edilmiş ana gövdeyle kasıtlı olarak zıttır.