Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Küpe Ve Yüzük

Vivit Collection

Küpe Ve Yüzük Doğada bulunan formlardan esinlenen Vivit Collection, uzun şekiller ve dönen çizgilerden ilginç ve meraklı bir algı yaratır. Canlı parçalar, dış yüzlerinde siyah rodyum kaplamalı bükülmüş 18 ayar sarı altın yapraklardan oluşur. Yaprak şeklindeki küpeler kulak memelerini çevreler, böylece doğal hareketleri siyah ve altın arasında ilginç bir dans yaratır - altındaki sarı altınları gizler ve ortaya çıkarır. Formların sinüositesi ve bu koleksiyonun ergonomik özellikleri, büyüleyici bir ışık, gölge, parlama ve yansıma oyunu sunar.

Küpe Ve Yüzük

Mouvant Collection

Küpe Ve Yüzük Mouvant Koleksiyonu, fütürizmin fikirleri ve İtalyan sanatçı Umberto Boccioni tarafından sunulan somut olmayanların somutlaştırılması gibi bazı yönlerinden ilham aldı. Küpeler ve Mouvant Koleksiyonu'nun halkası, görüntülenen açıya bağlı olarak hareket yanılsaması elde edecek ve birçok farklı şekil oluşturacak şekilde kaynaklanmış farklı boyutlarda birkaç altın parçasına sahiptir.

Lüks Ayakkabılar

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Lüks Ayakkabılar Gianluca Tamburini'nin komplo adı verilen "sandal / şekilli mücevher" serisi 2010 yılında kuruldu. Komplo ayakkabıları zahmetsizce teknoloji ve estetiği birleştiriyor. Topuklar ve tabanlar heykelsi şekillerde dökülen hafif alüminyum ve titanyum gibi malzemelerden yapılır. Ayakkabının silueti daha sonra yarı / değerli taşlar ve diğer cömert süslemelerle vurgulanır. Yüksek teknoloji ve son teknoloji malzemeler, sandal şeklindeki modern bir heykel oluşturur, ancak yetenekli İtalyan ustaların dokunma ve deneyimlerinin hala görülebilir olduğu yerler.

Analog Saat

Kaari

Analog Saat Bu tasarım, standart bir 24 saat analog mekanizmaya (yarım hız saat ibresi) dayanmaktadır. Bu tasarım iki yay şekilli kalıp kesimi ile sağlanır. Onlar aracılığıyla, dönüş saati ve dakika ibreleri görülebilir. Saat ibresi (disk), görünmeye başlayan renge bağlı olarak, AM veya PM süresini gösteren farklı renklerde iki bölüme ayrılmıştır. Dakika ibresi daha büyük yarıçap arkından görülebilir ve hangi dakika yuvasının 0-30 dakikalık kadranlara (yayın iç yarıçapında bulunur) ve 30-60 dakikalık yuvaya (dış yarıçapta bulunur) karşılık geldiğini belirler.

Saat

Ring Watch

Saat Yüzük İzleme, iki yüzük lehine sayıları ve elleri ortadan kaldırarak geleneksel bir kol saatinin maksimum sadeliğini temsil eder. Bu minimalist tasarım, saatin göz alıcı estetiğiyle mükemmel bir şekilde eşleşen temiz ve basit bir görünüm sağlar. İmzalı taç, saati değiştirmek için hala etkili bir araç sunarken, gizli e-mürekkep ekranı olağanüstü renklerle canlı renk bantlarını gösterir, sonuçta daha uzun bir pil ömrü sağlarken analog bir yönü korur.

Yüzük

The Empress

Yüzük Fantastik güzellik taşı - pirope - özü ihtişamı ve ciddiyeti getirir. Bu, gelecekteki dekorasyona yönelik görüntüyü tanımlayan taşın güzelliği ve tekliği. Taş için onu havaya taşıyacak benzersiz bir çerçeve yaratmaya ihtiyaç vardı. Taş, tutma metalinin ötesine çekildi. Bu formül şehvetli tutku ve çekici güç. Takıların modern algısını destekleyen klasik konsepti korumak önemliydi.