Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Konut Birimleri

The Square

Konut Birimleri Tasarım fikri, hareketli birimler oluşturmak için birlikte oluşturulan farklı şekiller arasındaki mimari ilişkileri incelemekti. Proje, her biri L şeklinde bir Kütle oluşturan, birbiri üzerine sabitlenmiş 2 nakliye konteyneri olan 6 üniteden oluşmaktadır.Bu L şeklindeki üniteler, hareket hissi vermek ve yeterli gün ışığı ve iyi bir havalandırma sağlamak için Boşluklar ve Katılar yaratarak üst üste binen pozisyonlarda sabitlenmiştir. ortamı. Ana tasarım hedefi, geceyi sokaklarda evsiz ve barınaksız geçirenler için küçük bir ev yaratmaktı.

Çin Restoranı

Ben Ran

Çin Restoranı Ben Ran, Malezya'nın Vangohh Eminent şehrinde bir Lüks Otel'de bulunan, sanatsal açıdan uyumlu bir Çin Restoranıdır. Tasarımcı, restoranın gerçek lezzetini, kültürünü ve ruhunu yaratmak için Doğu tarzı tekniklerin içe dönük ve özlü olmasını kullanıyor. Zihinsel berraklığın sembolüdür, refahı terk eder ve orijinal zihne doğal ve basit bir dönüş sağlar. İç mekan doğal ve gösterişsizdir. Eski konsepti kullanarak, restoranın orijinal ve doğa anlamına gelen Ben Ran adıyla da eşzamanlılık. Restoran yaklaşık 4088 metrekaredir.

Yaya Köprülerinin Enerjik Aktivasyonu

Solar Skywalks

Yaya Köprülerinin Enerjik Aktivasyonu Pekin gibi dünya metropolleri, yoğun trafik arterlerinden geçen çok sayıda yaya köprüsüne sahiptir. Genellikle çekici değildirler ve genel kentsel izlenimi düşürürler. Tasarımcıların yaya köprülerini estetik, güç üreten PV modülleri ile kaplama ve bunları çekici şehir noktalarına dönüştürme fikri sadece sürdürülebilir olmakla kalmıyor, aynı zamanda şehir manzarasında göze çarpan heykelsi bir çeşitlilik yaratıyor. Yaya köprülerinin altındaki E-araba veya E-bisiklet şarj istasyonları, güneş enerjisini doğrudan yerinde kullanır.

Kuaför

Vibrant

Kuaför Botanik görüntünün özünü yakalayan, koridor boyunca oluşturulmuş gökyüzü bahçesi, konukları hemen altında güneşlenmeye karşılar, kalabalığın arasından sıyrılıp girişten onları karşılar. Uzaya daha fazla göz atan daraltılmış düzen, ayrıntılı altın rötuşlarla yukarı doğru genişler. Botanik metaforlar hala odanın her yerinde canlı bir şekilde ifade ediliyor, sokaklardan gelen telaşın yerini alıyor ve burası gizli bir bahçeye dönüşüyor.

Özel Konut

City Point

Özel Konut Tasarımcı, kentsel peyzajdan ilham aldı. Telaşlı kentsel alan manzarası, bu sayede yaşam alanına 'uzatıldı' ve projeyi Metropolitan temasıyla karakterize etti. Koyu renkler, muhteşem görsel efektler ve atmosfer yaratmak için ışıkla vurgulandı. Yüksek binalar ile mozaik, resim ve dijital baskılar benimsenerek, modern bir şehir izlenimi iç mekana taşındı. Tasarımcı, özellikle işlevselliğe odaklanan mekansal planlama konusunda büyük çaba sarf etti. Sonuç, 7 kişiye hizmet verecek kadar geniş, şık ve lüks bir ev oldu.

Atriyum

Sberbank Headquarters

Atriyum İsviçreli mimarlık ofisi Evolution Design, Rus mimarlık stüdyosu T + T mimarları ile ortaklaşa, Moskova'daki Sberbank'ın yeni şirket merkezinde geniş ve çok işlevli bir atriyum tasarladı. Gün ışığı alan avlu, iç avlunun odak noktası olan asma elmas şeklindeki toplantı odası ile çeşitli ortak çalışma alanlarına ve bir kahve barına ev sahipliği yapıyor. Ayna yansımaları, camlı iç cephe ve bitkilerin kullanımı ferahlık ve süreklilik duygusu katıyor.