Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Konut Ev

Abstract House

Konut Ev Rezidans, evlerin inşasında geleneksel Kuveyt uygulamalarını çağrıştıran merkezi bir avluyu korurken modern bir estetik kullanır. Burada, ikametgahın hem geçmişi hem de bugünü çatışmadan kabul etmesine izin verilir. Ana kapı basamaklarındaki su özelliği dışarıya doğru süpürür, zeminden tavana cam, boşlukların daha açık tutulmasına yardımcı olur, kullanıcıların dışarıdan içeriye, geçmişten günümüze zahmetsizce geçiş yapmasına olanak sağlar.

Restoran

Chuans Kitchen II

Restoran Hem Sichuan Yingjing'in kara çanak çömleklerini hem de metro inşaatından çıkarılan toprak malzemelerini araç olarak alan Chuan's Kitchen II, geleneksel halk sanatının çağdaş deneyimleri üzerine inşa edilmiş deneysel bir restoran. Malzemelerin sınırlarını aşan ve geleneksel halk sanatının modern biçimini keşfeden Infinity Mind, Yingjing'in siyah çanak çömleklerinin ateşleme sürecinden sonra atılan contaları çıkardı ve bunları Chuan's Kitchen II'de ana dekorasyon öğesi olarak kullandı.

Cafe

Hunters Roots

Cafe Modern, temiz bir estetik için bir briefe yanıt olarak, soyut formda kullanılan ahşap meyve kasalarından ilham alan bir iç mekan oluşturuldu. Kasalar boşlukları doldurarak sürükleyici, neredeyse mağara benzeri heykelsi bir form yaratıyor, ancak yine de basit ve düz geometrik şekillerden üretilmiş. Sonuç, temiz ve kontrollü bir uzaysal deneyimdir. Akıllı tasarım, pratik armatürleri dekoratif özelliklere dönüştürerek sınırlı alanı en üst düzeye çıkarır. Işıklar, dolaplar ve raflar tasarım konseptine ve heykelsi görselliğe katkıda bulunur.

Servis Ofisi

Miyajima Insurance

Servis Ofisi Projenin konsepti, ortamdan yararlanarak "ofis ile şehir arasında bağlantı kurmak" şeklindedir. Site, şehri gören yerde yer almaktadır. Bunu başarmak için giriş kapısından ofis alanının sonuna kadar uzanan tünel şeklindeki alan benimsenmiştir. Tavan ahşabı çizgisi ve ışıkların ve klima armatürlerinin yerleştirildiği siyah boşluk şehrin yönünü vurguluyor.

Döşemeli Akustik Paneller

University of Melbourne - Arts West

Döşemeli Akustik Paneller Özetimiz, çeşitli boyutlarda, açılarda ve şekillerde çok sayıda Kumaş sarılı Akustik panel sağlamak ve kurmaktı. İlk prototipler, bu panelleri duvarlara, tavanlara ve merdivenlerin altından kurmanın ve asmanın hem tasarımında hem de fiziksel araçlarında değişiklikler gördü. İşte bu noktada tavan panelleri için mevcut tescilli asma sistemlerinin ihtiyaçlarımız için yeterli olmadığını fark ettik ve kendimiz tasarladık.

Restoran

Yuyuyu

Restoran Bugün Çin'de piyasada, genellikle geleneksel tasarımlara dayanan, ancak modern malzemelerle veya yeni ifadelerle bu karma çağdaş tasarımların pek çoğu var. Yuyuyu bir Çin restoranıdır. Tasarımcı, Doğu tasarımını ifade etmek için yeni bir yol, kapıdan restoranın içine doğru uzanan çizgiler ve noktalardan oluşan yeni bir Enstalasyon yarattı. Zamanın değişmesiyle birlikte insanların estetik anlayışı da değişiyor. Çağdaş Doğu tasarımı için yenilik çok gereklidir.