Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sanat Alanı

Surely

Sanat Alanı Bu bir sanat, gündelik ve perakende, hepsi tek bir alanda bir araya geliyor. Ülke tarafından işletilen bir konfeksiyon kancası kenar fabrikası olan mimariden beri. Binanın tamamı duvarın benekli dokusunu korurken, mekanın katman dokusu olarak dışarıyla farklı bir kontrast oluştururken, aynı zamanda bir mekan deneyimi yaratır. Çok fazla sert dekorasyondan vazgeçin, rahatlatıcı bir his yaratan sergilemek için biraz yumuşak dekorasyon kullanın. Yaratım ve erken aşama arasındaki karşıtlık, gelecekte mekanın sürdürülebilir gelişimi için daha esnektir.

Satış Merkezi

Shuimolanting

Satış Merkezi Bu kasanın Çin stili, piyasadaki koyu kahve kırmızısı öğütülmüş taşı ve zemin penceresinin doğal aydınlatmasının boşluğunu benimseyerek ışık ve gölge, sanal ile gerçek arasında bir kontrast oluşturuyor. Sanal ve alüminyum ahşap ızgaralar, su manzaralı noktadaki bakır sanat lotus yaprağı parçaları ve dinlenme alanındaki Çince karakter yapısı yerleştirme sanatı, "mürekkep orkide kortu" nun noktasıdır. durum. Özellikle, sıradan çiçek hastalığı malzemelerinin kullanımı olağanüstü vurgu yapar, ancak aynı zamanda ustaca yüzey maliyetini düşürür.

Banyolarda Showroom

Agape

Banyolarda Showroom Sıradan sergileme alanından farklılaşmak için, bu alanı metanın güzelliğini vurgulayabilecek bir arka plan olarak tanımlıyoruz. Bu tanımla, metanın kendiliğinden parlayabileceği bir zaman aşaması yaratmak istiyoruz. Ayrıca bu boşlukta gösterilen her ürünün farklı zamandan yapıldığını göstermek için bir zaman ekseni oluşturuyoruz.

Uluslararası Okul

Gearing

Uluslararası Okul Uluslararası Debrecen Okulu'nun kavramsal daire şekli korumayı, birliği ve topluluğu simgelemektedir. Farklı işlevler, bağlı dişliler, bir yay üzerinde düzenlenmiş bir dizi üzerindeki pavyonlar gibi görünür. Alanın parçalanması, sınıflar arasında çeşitli topluluk alanları yaratır. Yeni mekan deneyimi ve doğanın sürekli varlığı, öğrencilerin yaratıcı düşünmelerine ve fikirlerini ortaya koymalarına yardımcı olur. Tesis dışı eğitim bahçelerine ve ormana giden yollar, yapılı ve doğal çevre arasında heyecan verici bir geçiş yaratan daire konseptini tamamlar.

Özel Konut

House L019

Özel Konut Bütün evde basit ama sofistike bir malzeme ve renk konsepti kullanıldı. Beyaz duvarlar, ahşap meşe zeminler ve banyolar ve bacalar için yerel Kireçtaşı. Kesinlikle hazırlanmış detaylandırma, hassas bir lüks atmosferi yaratır. Tam olarak oluşturulmuş manzaralar, serbestçe yüzen L şeklindeki yaşam alanını belirler.

Ofis

Studio Atelier11

Ofis Bina, orijinal geometrik formun en güçlü görsel görüntüsüne sahip bir "üçgene" dayanıyordu. Yüksek bir yerden aşağıya bakarsanız, toplam beş farklı üçgen görebilirsiniz. Farklı boyutlardaki üçgenlerin kombinasyonu, "insan" ve "doğa" nın buluştukları bir yer olarak rol oynadığı anlamına gelir.