Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Ofis

Blossom

Ofis Bir ofis alanı olmasına rağmen farklı malzemelerin cesur bir kombinasyonunu kullanır ve yeşil bitki yapısı gün içerisinde bir perspektif duygusu verir. Tasarımcı yalnızca alan sağlar ve mekanın canlılığı, doğanın gücünü ve tasarımcının benzersiz tarzını kullanarak yine de sahibine bağlıdır! Ofis artık tek bir işlev değil, tasarım daha çeşitli ve insanlar ve çevre arasında farklı olanaklar yaratmak için geniş ve açık bir alanda kullanılacak.

Ofis

Dunyue

Ofis Sohbet sürecinde tasarımcılar, tasarımın sadece iç mekânın mekansal bölünmesine değil, aynı zamanda şehir / mekan / insanların birbirine bağlanmasına izin verdiler, böylece düşük anahtarlı ortam ve mekan şehir içinde çatışmasın, gündüz bir sokakta gizli cephe, gece. Sonra bir şehirde cam ışık kutusu olur.

Yemekhane

Elizabeth's Tree House

Yemekhane İyileşme sürecinde mimarinin rolünün bir kanıtı olan Elizabeth'in Ağaç Evi, Kildare'deki tedavi kampı için yeni bir yemek köşküdür. Ciddi hastalıklardan kurtulan çocuklara hizmet veren alan, bir meşe ormanının ortasında ahşap bir vaha oluşturuyor. Dinamik ancak işlevsel bir ahşap diyagrid sistemi, çevredeki göl ve ormanla diyalog oluşturan bir iç yemek alanı yaratan etkileyici bir çatı, geniş camlar ve renkli bir karaçam kaplaması içerir. Doğayla her düzeyde derin bağlantı, kullanıcının rahatını, rahatlamasını, iyileşmesini ve büyüsünü artırır.

Multi Ticari Alan

La Moitie

Multi Ticari Alan La Moitie projesinin adı, yarı Fransızca tercümesinden geliyor ve tasarım, bunu, kare ve daire, açık ve koyu gibi karşıt unsurlar arasında kurulan dengeyle uygun bir şekilde yansıtıyor. Sınırlı alan göz önüne alındığında, ekip iki karşıt rengin uygulanması yoluyla iki ayrı perakende alanı arasında hem bir bağlantı hem de bir bölünme kurmaya çalıştı. Pembe ve siyah boşluklar arasındaki sınır net ama aynı zamanda farklı perspektiflerde bulanık. Mağazanın ortasına yarı pembe yarı siyah spiral bir merdiven yerleştirilmiş ve sağlar.

Tıbbi Güzellik Merkezi

LaPuro

Tıbbi Güzellik Merkezi Tasarım, estetikten daha fazlasıdır. Alanın kullanım şekli budur. Tıp merkezi, form ve işlevi bir bütün olarak bütünleştirdi. Kullanıcıların taleplerini anlamak ve onlara rahatlatıcı ve gerçekten özen gösteren çevredeki tüm ince dokunuşların deneyimini yaşatmak. Tasarım ve yeni teknoloji sistemi, kullanıcıya çözümler sunar ve yönetimi kolaydır. Sağlık, refah ve tıp konularını göz önünde bulunduran merkez, çevresel olarak sürdürülebilir malzemeleri benimsedi ve inşaat sürecini izledi. Tüm unsurlar, kullanıcılar için gerçekten uygun olan tasarıma entegre edilmiştir.

Ev Mimari Tasarım

Bienville

Ev Mimari Tasarım Bu çalışan ailenin lojistiği, iş ve okulun yanı sıra sağlıklarını bozan uzun süre evlerinde kalmalarını gerektiriyordu. Birçok aile gibi, banliyölere taşınmanın, dış mekan erişimini artırmak için daha büyük bir arka bahçeyle şehir olanaklarına yakınlığı değiştirmenin gerekli olup olmadığını düşünmeye başladılar. Uzaklara taşınmak yerine, küçük bir kentsel arsada kapalı ev yaşamının sınırlarını yeniden gözden geçirecek yeni bir ev inşa etmeye karar verdiler. Projenin organizasyon prensibi, ortak alanlardan mümkün olduğunca fazla dış mekan erişimi sağlamaktı.